top of page

Support Group

Public·202 members

Labrador Ralf
Labrador Ralf

Проект власного будинку завжди був для мене мрією. Я довго обирала стиль, який би не тільки задовольняв естетичні потреби, але й підкреслював мої погляди на красу і комфорт. Одного дня я натрапила на дизайн інтер'єру в арабському стилі Pearl house від MAKHNO, і це стало моїм відкриттям. Студія сучасної архітектури, дизайну інтер'єру та кераміки вражає своєю здатністю поєднувати традиційні елементи з новими тенденціями. Цей проект вражає не тільки своїм вишуканим стилем, але й глибоким культурним контекстом.

Арабський стиль Pearl house від MAKHNO — це втілення гармонії. В дизайні поєднуються автентичні техніки, натуральні матеріали та сучасне мистецтво, що створює унікальну атмосферу тепла і затишку. Архітектори майстерно використовують керамічні елементи, створюючи неповторну текстуру стін і підлог, яка ніби перенесе тебе в атмосферу Сходу. Вікна, що відкривають чудовий вид на сад, натуральні дерев’яні деталі й виразна геометрія простору формують інтер’єр, в якому хочеться перебувати.

Особливу увагу привертає використання природних матеріалів, що додають інтер’єру не тільки естетичного, але й екологічного значення. Це не просто краса, а й вираження поваги до природи і її ресурсів. Водночас, функціональність приміщень не залишена без уваги — кожен елемент має своє призначення, яке не порушує загального естетичного вигляду.

Цей проект став для мене натхненням у пошуках ідеального поєднання традиційних і сучасних елементів в дизайні, що відповідають моїм переконанням про важливість збереження культурних цінностей і прагнення до інновацій.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Sussie
    Sussie
  • white mountains
    white mountains
  • Alex Nilson
    Alex Nilson
  • xuefengd53
  • Mark Wood
    Mark Wood
Group Page: Groups_SingleGroup

Subscribe Form